Sunday, July 19, 2009

Industrial collages...

I'm working on a project for an ingeneering company -the last picture is a moodboard with colours and some of the graphics i created for their interior.


5 comments:

oneartistjournal said...

Line...from all the art work that I see these days yours is trully my absolute favorite..your art is taking my breath away...that doesn't happen very often to me....that's all I can say..

Jeg... said...

Hei!
Jeg legger igjen noen ord på norsk jeg, og håper det går greit =)
Må bare få si at jeg elsker bildene og stilen din, den er unik og fengende - man kan simpelthen ikke la være å studere dem!
Er alle bildene dine one-of-a-kind? Og limer du utklipp, postkort o.l. rett på lerretet, eller bruker du noen form for trykk/transfer-teknikk?
Er bare nysgjerrig :)
Keep up the good work!

Hilsen en trofast følger av bloggen din!

Line Juhl Hansen said...

Disse billeder har jeg sat sammen i photoshop - de er en blanding af affotograferede dele af mine egne malerier, foto-materiale fra kunden og computergrafik. De bliver printet på højkvlitetsfotopapir og klæbet op hos et trykkeri.
Når jeg maler arbejder jeg både med collage og overførselsteknik.

EN INREDOHOLIC said...

Uuuuunderbar konst!! Fick ett tips från en bloggvän om din sida!! Urläckert!!

Kram Jannice

Jeg... said...

Hei igjen, og takk for svar =)
Det er nesten litt betryggende å høre at det ikke er helt hand-made, for da hadde du vært skremmende god på teknikker. Du er det fortsatt, men nå forstår jeg mer hvordan du gjør det:) Drømmen er jo å selge så bra at man har råd til å trykke kunsten sin, det åpner opp for mange nye muligheter når man kan bearbeide på datamaskinen. Flott er det, anyway =)